Bekijk de mogelijkheden voor uw verbouwing

Woningbouw & renovatie

Van een renovatie wordt uw woning altijd beter. Stel u heeft een prachtig huis. Perfecte ligging, mooie tuin en een leuke buurt. Toch ontbreekt er iets. Heeft u plannen om uw hele huis te verbouwen? Wij kunnen dat in orde maken.
Ook voor buitenshuis werkzaamheden of uw huis verduurzamen helpt Bouwbedrijf Bouwstof u uit de brand.
Wilt u meer ruimte? Wilt u minder onderhoud? Wij ontzorgen van start tot finish.

Of heeft u een plan klaarliggen om uw droomhuis te laten bouwen? Dan helpen wij u ook graag verder. Samen met onze projectleider, die de juiste kennis en ervaring heeft, nemen we alles door. Het voordeel van onze projectleider op locatie is dat hij alles in de gaten houdt en zorgt dat het project goed wordt aangestuurd. Bij alle vragen heeft u 1 aanspreekpunt. Dit werkt voor beide partijen heel fijn.

Neem vrijblijvend contact met ons op.

 

Bedrijfsbouw & renovatie

Bouwbedrijf Bouwstof heeft al diverse winkel en bedrijfsverbouwingen uitgevoerd.
Onze projectleider neemt alles uit handen en zal het project van start tot finish opzetten. Denk hierbij aan de planning, de begroting, bouwaanvragen en het ontwerp. Wij denken graag met u mee, en zetten diverse specialisten in. Onze doelstelling is om altijd naar kwaliteit te streven, niet alleen tijdens het bouwen, maar ook in de ontwerp en handel fase. Een winkel verbouwen kent vele aspecten en onze ervaring komt hier goed van pas. 

Onderhoud & mutatie

Bouwbedrijf Bouwstof voert regelmatig onderhoud uit aan diverse woningen.
Wij leggen van te voren uit wat de werkzaamheden zijn en geven dit ook aan de buren door. Hierdoor is iedereen op de hoogte en is het duidelijk welke werkzaamheden er uitgevoerd worden.

Zodra de vorige huurder de woning verlaat zullen wij de nodige mutatieonderhoud uitvoeren in de woning. Dit is een goed moment om onderhoud te plegen aan de woning. Hierdoor zal er weer optimale wooncomfort gecreëerd worden. 1 van de vele voordelen van mutatieonderhoud is dat er minder grote aanpassingen gedaan moeten worden en dus minder geregeld moet worden. Mochten er gebreken blijken dan kan dit eventueel doorberekend worden aan de huurder. Je bent geen onkosten kwijt aan het onderbrengen van de huurder, die je normaal wel kwijt bent bij een renovatie indien de huurder uit het huis moet.

 

 

Neem contact op

Ons kantoor

    De Factorij 28L, 1689AL Zwaag

Kantoortijden

Maandag - vrijdag: 08:00 - 17:00
Zaterdag - zondag: gesloten

Werktijden

Maandag - vrijdag: 07:00 - 16:00

Telefoonnummer

     0229 28 25 44

Vragen?

Stuur een bericht

7 + 15 =