Bouwbedrijf Bouwstof

 

Bouwbedrijf Bouwstof is opgericht aan het einde van 2018. Het bedrijf heeft de doelstelling om altijd naar kwaliteit te streven, niet alleen tijdens het bouwen, maar ook in de ontwerp en handelfase.

Oorsprong

Bouwbedrijf Bouwstof is ontstaan naar een idee van Sam Blok. Sam is afgestudeerd Ingenieur aan de Hogeschool van Amsterdam en een bouwer in hart en nieren.

Van jongs af aan ben ik bezig geweest met timmeren en verbouwen. Van hutten tot de badkamer van mijn ouders. Ik kom uit een echte ‘bouwfamilie’. Mijn vader is zowel zakelijk als privé altijd bezig met bouwen en verbouwen. Samen hebben wij dan ook menig verbouwing (thuis en bij anderen) gedaan en afgerond.

Eind 2018 heb ik Bouwbedrijf Bouwstof opgericht. Tijdens mijn studie miste ik vooral de praktijkkennis. De focus ligt tijdens deze opleiding vooral op het theoretische gedeelte. Uit het verlangen naar de praktijk ben ik begonnen als ZZP’er. Van het mij laten inhuren veranderde mijn werk gestaag naar het ‘draaien’ van eigen projecten. Omdat dit niet alleen te doen was heb ik hulp ingeroepen van een medestudent van mijn studie. Zodoende veranderde ‘Sam de ZZPer’ in ‘Team Sam’ en heb ik Bouwbedrijf Bouwstof opgericht. Nu heb ik een groot team van ZZPers die mij helpen en ondersteunen. Bouwstof is nu een team van betrouwbare, ervaren en gespecialiseerde mensen die geen klus uit de weg gaan.

De naam Bouwbedrijf Bouwstof is ontstaan vanwege de grote hoeveelheid stof die doorgaans ontstaat bij een verbouwing. De stof blijft vaak hangen, hopelijk onze naam ook!

Onze visie

Bouwbedrijf Bouwstof is een jonge organisatie welke de klant vooropstelt bij het uitvoeren van zijn werkzaamheden. Onze visie is om van start tot finish het proces via een geheel nieuw concept te benaderen. Wij werken gezamenlijk aan het idee en denken mee tijdens de realisatie en afronding. Waar voorheen een aannemer vanaf ontwerp een bouwsom bepaalde waarlangs gewerkt diende te worden stellen wij de klant meer centraal. Omdat wij werken met een grote groep (vaste) ZZPers met verschillende specialisaties kunnen wij projecten flexibel maar hands-on benaderen.

Omdat de klant centraal staat betrekken wij de klant gedurende onze werkzaamheden nauw bij de voortgang. Omdat wij op voorhand nauwkeurig en transparant de offerte hebben opgesteld kunnen wij hier gedurende het werk steeds inzage in geven. Op deze manier weet de klant op ieder moment waar het project staat en welke kosten er tot op heden zijn gemaakt. Dit in tegenstelling tot de gevestigde orde waar deze transparantie ontbreekt. Als Bouwbedrijf Bouwstof hebben wij een drietal specialisaties.

Woningbouw & Renovatie

Van het bouwen naar een uitbouw tot het volledig renoveren van een oude woning naar villa.

Bedrijfsbouw & renovatie

Moet uw restaurant of winkel opnieuw verbouwd worden? door onze ervaringen met strakke planningen helpen wij jullie graag!

Onderhoud & mutatie

Dient uw bedrijfspand of VvE grootschalig onderhoud uit te voeren? Wij hebben een afdeling die hier in is gespecialiseerd.

Neem contact op

Ons kantoor

    De Factorij 28L, 1689AL Zwaag

Kantoortijden

Maandag - vrijdag: 08:00 - 17:00
Zaterdag - zondag: gesloten

Werktijden

Maandag - vrijdag: 07:00 - 16:00

Telefoonnummer

     0229 28 25 44

Vragen?

Stuur een bericht

11 + 9 =